Dr Milimir Košutić

Ortoped

Dr Milimir Košutić specijalista iz oblasti ortopedije, preglede obavlja i u Specijalističkom medicinskom centru Kompanije “Boksit” a.d. Milići.

Medicinski fakultet završio je u Beogradu, a specijalizaciju iz ortopedije i traumatologije u Vojnomedicinskoj akademiji (1985) i od tada je stalno zaposlen u Klinici za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju VMA.

Od 1992. godine je na poziciji Načelnika III odjeljenja, od 2007. godine načelnik je I jedinice i zamjenik načelnika Klinike, a od 2011. godine je bio na poziciji načelnika Klinike za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju VMA.

Stručno se usavršavao u “CITO” Moskva (1998) “RNC-VTO” – G.A. Ilizarov – Kurgan, Rusija (2008), kao i brojni seminari i studijska putovanja. Tema usavršavanja je operacija po metodi Ilizarova, rekonstruktivna ortopedija i traumatologija, artroplastike kuka i koljena.

Autor i koautor više stručnih radova, publikovanih u stručnim časopisima  i izlaganih na domaćim i stranim stručnim skupovima. Član je SLD-a i Srpskog ortopedsko-traumatološkog udruženja.

Između ostalog obavljamo i sljedeće preglede iz oblasti ortopedije:

  • Dijagnostika i liječenje bolesti koštano-zglobnog sistema
  • Liječenje povreda kostiju, zglobova i mišića
  • Dijagnostika i liječenje deformiteta kostiju i zglobova
  • Procjena invalidnosti i radne sposobnosti nakon povrede koštano-zglobnog sistema

Zakažite pregled

Ukoliko želite da zakažete pregeld kod ortopeda dr Milimira Košutića možete to učiniti tako što ćete popuniti jednostavni kontakt formular koji se nalazi ispod. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite da nam pošaljete bilo kakvu poruku vezanu za ovog ljekara i preglede koje on obavlja, upišite ih u polje “Vaša poruka”. Nakon toga mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i obavjestiti vas o tačnom terminu vašeg pregleda.

Sve informacije o dijagnostici i liječenju bolesti koštano-zglobnog sistema koje nudimo iz ove oblasti možete naći na stranici Ortopedija, a popunjavanjem jednostavnog kontakt formulara možete zakazati pregled putem interneta.