Dr sc. med. Slobodan Sekulović

Radiolog

Dr sc. med. Slobodan Sekulović vrhunski stručnjak, specijalista iz oblasti radiologije, osim na VMA preglede obavlja i u našem Specijalističkom medicinskom centru u Milićima.

Do 1993. godine bio je načelnik Odjeljenja za neuroradiologiju u Institutu za radiologiju na VMA.

1999. godine magistrirao je na VMA sa temom “Značaj kolor dopler ehoangiografije u dijagnostici hroničnih okluzivnih promjena arterija potkoljenice”.

2002. godine na VMA doktorirao je sa temom “Kolor dopler ehoflebografija u ranom otkrivanju insuficijencije perforantnih vena nogu kao uzročnika varikoznog sindroma”.

Između ostalog obavljamo i sljedeće preglede iz oblasti radiologije:

  • Opšti i konsultativni pregledi radiologa
  • Mamografski pregled dojki
  • Ultrazvučni pregled dojki, štitne žlijezde i drugih mekih tkiva
  • Ultrazvučni pregled abdomena i urotrakta
  • Dopler ultrazvuk krvnih sudova
  • Skrining pregled na rano otkrivanje bolesti kao i praćenje uspješnosti liječenja otkrivene bolesti

Zakažite pregled

Ukoliko želite da zakažete pregeld kod radiologa profesora dr Slobodana Sekulovića možete to učiniti tako što ćete popuniti jednostavni kontakt formular koji se nalazi ispod. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite da nam pošaljete bilo kakvu poruku vezanu za ovog ljekara i preglede koje on obavlja, upišite ih u polje “Vaša poruka”. Nakon toga mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i obavjestiti vas o tačnom terminu vašeg pregleda.

Ukoliko imate potrebu za pregledom kod radiologa, naši vrhunski stručnjaci vam stoje na raspolaganju. Popunjavanjem jednostavnog kontakt formularamožete zakazati pregled putem interneta  kod radiologa po vašem izboru, a više informacija možete pronaći na stranici Radiologija .