Dr Stevan Sikimić

Pneumoftiziolog

Dr Stevan Sikimić je renomirani pneumoftiziolog a preglede obavlja i u specijalističkom centru Kompanije “Boksit” a.d. Milići.

Medicinski fakultet završio je u Novom Sadu, a specijalizaciju iz pneumoftiziologije (plućne bolesti i tuberkuloza) završio je u Vojnomedicinskoj akademiji (1984) i od tada je stalno zaposlen u Klinici za plućne bolesti VMA.

Od 1989. godine je načelnik Ftiziološkog odjeljenja Klinike za plućne bolesti, 2001. načelnik Sektora za liječenje Uprave VMA. Od 2006. godine načelnik Prog pučmološkog odjeljenja Klinike za plućne bolesti.

Član je SLD, a od 2006. godine predsjednik je pneumoftiziološke sekcije SLD. Takođe je predsjednik medicinske komisije Rvačke federacije Srbije i član medicinske komisije Svjetske rvačke federacije.

Na stranici Pulmologija možete pronaći više informacija o uslugama  koje nudimo iz oblasti preventive i liječenja bolesti disajnog sistema. Popunjavanjem jednostavnog kontakt formulara možete putem interneta zakazati pregled kod pneumoftiziologa po vašem izboru.