Mr sc. med. Maja Đukić Đurović

Otorinolaringolog

Mr sc. med. Maja Đukić Đurović je ugledni ljekar specijalista iz oblasti otorinolaringologije koji svoje usluge pruža i u našem Specijalističkom medicinskom centru.

Medicinski fakultet završila je u Beogradu. Zvanje magistra medicinskih nauka stekla je 1980. godine, a specijalizaciju iz otorinolaringologije 1982. godine. Od 1999. godine je Direktor bolnice za ORL, KBC “DR Dragiša Mišović – Dedinje” Beograd. Aktivni je učesnik na više međunarodnih i na svim domaćim ORL skupovima u organizaciji SLD-a.

Od 2002. godine jedan je od osnivača Udruženja laringektomisanih pacijenata. Član Predsjedništva ORL sekcije od 2000. godine do 2010. i član je Udruženja otorinolaringologa Srbije.

Između ostalog obavljamo i sljedeće preglede i oblasti otorinolaringologije:

  • Konsultativni specijalistički pregledi
  • Audiometrija i timpanometrija
  • Liječenje poremećaja sluha i bolesti centra za ravnotežu
  • Ambulantne hirurške intervencije (skidanje bradavica, mladeža, izraštaja sa kože lice i glave, skidanje polipa iz nosa, usta i grla…)
  • Davanje nalaza i mišljenja za ocjenu sposobnosti i invalidnosti

Zakažite pregled

Ukoliko želite da zakažete pregeld kod otorinolaringologa mr sc. med. Maje Đukić Đurović možete to učiniti tako što ćete popuniti jednostavni kontakt formular koji se nalazi ispod. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite da nam pošaljete bilo kakvu poruku vezanu za ovog ljekara i preglede koje on obavlja, upišite ih u polje “Vaša poruka”. Nakon toga mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i obavjestiti vas o tačnom terminu vašeg pregleda.

Na stranici Otorinolaringologija možete pročitati više informacija o uslugama koje pružamo iz ove oblasti medicine, i zakazati preglede putem interneta kod specijalista otorinolaringologa, između ostalih i kod Mr sc. med. Maje Đukić Đurović.