Prim. dr Ljubivoje Šupić

Pneumoftiziolog

Prim. dr Ljubivoje Šupić je  renomirani pneumoftiziolog koji preglede obavlja i u Specijalističkom medicinskom centru Kompanije “Boksit” a.d. Milići.

Medicinski fakultet završio je u Sarajevu. Specijalizaciju iz pneumoftiziologije (1989), takođe, u Sarajevu na Klinici za plućne bolesti. Od tada radi u Domu zdravlja Han Pijesak kao ljekar opšte prakse i kao specijalista pneumoftiziolog.

Od 1993. godine radio je konsultant za plućne bolesti na području opština: Rogatica, Vlasenica, Milići i Šekovići.

Od 1998-2015. godine bio je regionalni koordinator za tuberkulozu po programu Svjetske zdravstvene organizacije za opštine: Zvornik, Vlasenica, Milići, Šekovići, Bratunac i Srebrenica.

Između ostalog obavljamo i sljedeće preglede iz oblasti pneumoftiziologije:

  • Konsultativni specijalistički pregledi
  • RTG dijagnostika
  • Spirometrijska ispitivanja
  • Liječenje bolesti pluća, astme i drugih opstruktivnih bolesti, TBC i drugih infektivnih bolesti disajnih puteva
  • Izdavanje raznih uvjerenja i potvrda

Zakažite pregled

Ukoliko želite da zakažete pregeld kod pneumoftiziologa prim. dr Ljubivoja Šupića možete to učiniti tako što ćete popuniti jednostavni kontakt formular koji se nalazi ispod. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite da nam pošaljete bilo kakvu poruku vezanu za ovog ljekara i preglede koje on obavlja, upišite ih u polje “Vaša poruka”. Nakon toga mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i obavjestiti vas o tačnom terminu vašeg pregleda.

Na stranici Pulmologija možete pronaći više informacija o uslugama  koje nudimo iz oblasti preventive i liječenja bolesti disajnog sistema. Popunjavanjem jednostavnog kontakt formulara možete putem interneta zakazati pregled kod pneumoftiziologa po vašem izboru.