Prof. dr Dejan Elaković

Urolog

Prof. dr Dejan Elaković je vrhunski stručnjak, specijalista iz oblasti urologije, a osim na VMA u Beogradu preglede obavlja i u našem Specijalističkom medicinskom centru u Milićima.

Medicinski fakultet završio je u Beogradu. Specijalizaciju iz oblasti urologije završio je 1978. godine, a doktorsku disertaciju odbranio 1990. Bio je načelnik Klinike za urologiju VMA 1994-2002. godine.

Član je Svjetskog udruženja urologa – SIU od 1985. godine i Evropskog udruženja urologa – EAU od 1996. godine.

Prvu transplataciju bubrega na ljudima u VMA uradio je sa saradnicima 1996. godine. Pored toga uradio je preko 5.000 uroloških operacija koje i dalje uspješno radi.

Između ostalih vršimo sljedeće urološke preglede i intervencije:

  • Konsultativni specijalistički pregledi iz oblasti urologije
  • Ultrazvučni pregled genito-urinarnog trakta i doplerska mjerenja
  • Cistoskopski pregledi i cistoskopske ambulantne operacije
  • Liječenje bolesti bubrega i urinarnog trakta, genitalnog trakta kod muškaraca sa bolestima prostate i liječenja endokrinoloških oboljenja kod muškaraca

Zakažite pregled

Ukoliko želite da zakažete pregeld kod urologa profesora dr Dejana Elakovića možete to učiniti tako što ćete popuniti jednostavni kontakt formular koji se nalazi ispod. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite da nam pošaljete bilo kakvu poruku vezanu za ovog ljekara i preglede koje on obavlja, upišite ih u polje “Vaša poruka”. Nakon toga mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i obavjestiti vas o tačnom terminu vašeg pregleda.

Ukoliko imate potrebe za urološkim pregledom ili intervencijom naši vrhunski stručnjaci, specijalisti iz oblasti urologije, vam stoje na raspolaganju. Popunjavanjem jednostavnog kontakt formulara možete putem interneta zakazati pregled kod urologa po vašem izboru, a više informacija možete pronaći na stranici Urologija.