Prof. dr Dušan Stanojević

Ginekolog-akušer

Prof. dr Dušan Stanojević je vrhunski stručnjak iz oblasti ginekologije i akušerstva, a preglede iz obavlja i u Specijalističkom medicinskom centru Kompanije “BOKSIT” a.d. Milići.

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Specijalistički ispit iz ginekologije i akušerstva položio u Beogradu 1983. godine.

Magistrirao je 1989. godine a doktorsku tezu odbranio 1996. godine.

Vodeći je ginekolog u zemlji. Učestvovao je u pisanju domaćih i stranih udžbenika iz ginekologije i akušerstva.

Godišnje uradi između 600 i 800 velikih ginekoloških operacija. U karijeri je porodio preko 15.000 žena. Jedini je doktor koji operiše djevojke sa nedostatkom vagine i materice. Obavljao je funkciju direktora klinike GAK “Narodni front”.

Ako imate bilo kakve  simptome ne ignorišite ih već se obratite ljekaru na vrijeme, jer oni mogu biti manifestacije ozbiljne bolesti. U našem centru preglede obavljaju vrhunski stručnjaci, ginekolozi. Popunjavanjem jednostavnog kontakt formulara možete putem interneta zakazati pregled kod ginekologa po vašem izboru.

Zakažite pregled

Ukoliko želite da zakažete pregeld kod profesora dr Dušana Stanojevića možete to učiniti tako što ćete popuniti jednostavni kontakt formular koji se nalazi ispod. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite da nam pošaljete bilo kakvu poruku vezanu za ovog ljekara i preglede koje on obavlja, upišite ih u polje “Vaša poruka”. Nakon toga mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i obavjestiti vas o tačnom terminu vašeg pregleda.