Prof. dr Radoje Doder

Gastroenterolog

Prof. dr Radoje Doder je vrhunski stručnjak iz oblasti gastroenterologije a preglede obavlja i u našem Specijalističkom medicinskom centru.

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Specijalizaciju iz interne medicine (1992) i subspecijalizaciju iz gastroenterologije (1996) završio je na VMA, takođe u Beogradu.

1998. godine magistrirao je iz oblasti gastroenterologije, a 2001. godine odbranio je doktorsku tezu iz oblasti ulkusa.

Od 2001. godine je načelnik Klinike za gastroenterologiju i hepatologiju VMA.

Član je Evropskog udruženja za onkologiju i Srpskog ljekarskog društva. Predsjednik je udruženja za digestivnu endoskopiju.

Između ostalog obavljamo i sljedeće preglede iz oblasti gastroenterologije:

  • Konsultativni specijalistički pregledi
  • Ultrazvuk abdomena sa doplerskim merenjima
  • Gastroskopija i kolonoskopija sa uzimanjem briseva, biopsijom i polipektomijom
  • Liječenje svih gastroenteroloških oboljenja
  • Savjetovanje i prijedlog dijete
  • Izdavanje raznih potvrda i uvjerenja

Zakažite pregled

Ukoliko želite da zakažete pregeld kod gastroenterologa profesora dr Radoja Dodera možete to učiniti tako što ćete popuniti jednostavni kontakt formular koji se nalazi ispod. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite da nam pošaljete bilo kakvu poruku vezanu za ovog ljekara i preglede koje on obavlja, upišite ih u polje “Vaša poruka”. Nakon toga mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i obavjestiti vas o tačnom terminu vašeg pregleda.

Ukoliko imate potrebu za gastroenterološkim pregledom, naši vrhunski stručnjaci vam stoje na raspolaganju. Popunjavanjem jednostavnog kontakt formulara možete putem interneta zakazati pregled kod profesora dr Radoja Dodera, a više informacija o našoj gastroenterološkoj specijalističkoj službi možete pronaći na našoj stranici Gastroenterologija.