Prof. dr sc. med. Zoran Anđelković

Endokrinolog

Prof. dr sc. med. Zoran Anđelković je vrhunski stručnjak iz oblasti endokrinologije, a preglede obavlja i u našem Specijalističkom medicinskom centru.

Medicinski fakultet završio je u Beogradu, a specijalizaciju iz interne medicine (1986) u Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Od tada je stalno zaposlen u ovoj klinici, a od 2001. godine nalazi se na poziciji načelnika klinike.

Doktorsku tezu odbranio je u VMA 2001, a 2002. godine izabran je za docenta na predmetu interna medicina.

Predavač je u Nacionalnoj školi šećerne bolesti, Endokrinološke sekcije SLD, član Predsjedništva sekcije, EASD (Evropsko udruženje za izučavanje dijabetesa), ADA (Američka dijabetološka asocijacija) i član Etičkog odbora VMA.

Između ostalog obavljamo i sljedeće preglede iz oblasti endokrinologije:

  • Konsultativni specijalistički pregledi
  • Ultrazvuk tireoidne, paratireoidne i nadbubrežne žlijezde sa doplerskim mjerenjima
  • Liječenje endokrinoloških bolesti
  • Liječenje endokrinoloških uzroka steriliteta

Zakažite pregled

Ukoliko želite da zakažete pregeld kod endokrinologa prof. dr sc. med. Zorana Anđelkovića možete to učiniti tako što ćete popuniti jednostavni kontakt formular koji se nalazi ispod. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite da nam pošaljete bilo kakvu poruku vezanu za ovog ljekara i preglede koje on obavlja, upišite ih u polje “Vaša poruka”. Nakon toga mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i obavjestiti vas o tačnom terminu vašeg pregleda.

Ukoliko imate potrebu za obavljanjem nekog od pregleda iz oblasti endokrinologije, naši vrhunski stručnjaci vam stoje na raspolaganju. Popunjavanjem jednostavnog kontakt formulara možete putem interneta zakazati pregled kod prof. dr sc. med. Zorana Anđelkovića, a više informacija o našoj endokrinološkoj specijalističkoj službi možete pronaći na našoj stranici Endokrinologija.