O Nama

Home / O Nama

Naša Misija

Medicinski centar Kompanije “Boksit” a.d. Milići je dio šireg društveno odgovornog projekta koji za cilj ima podizanje opšteg nivoa zdravlja stanovništva.

“Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja.”

– Artur Šopenhauer

UPRAVLJANJE CENTROM

Pored top menadžmenta Kompanije u organizovanju rada Medicinskog centra kao savjetnici aktivno učestvuju brojni ugledni doktori. Veliki broj uglednih profesora i specijalista za pojedine oblasti medicine svojim iskustvom i stručnošću utiču na način vođenja centra i kvalitet usluge koju pružamo. Bez njihovog doprinosa ne bismo uspjeli da postignemo to što jesmo, a postigli smo mnogo. Između ostalih po doprinosu se izdvajaju:

Prof. dr Božina Radević vaskularni hirurg

Ekspert u struci s velikim iskustvom u rukovođenju u zdravstvu i iskazanim organizacionim sposobnostima. Učesnik je u programu osnivanja Medicinskog centra od nastanka ideje do njene realizacije.

Dr Svetozar Marinković ginekolog

Dr Svetozar Marinković je rukovodilac RJ Specijalističke ambulante. Uz konsultacije sa prof. dr Radevićem vrši stručni nadzor nad operativnim poslovima, koordinira rad svih službi Centra, a pored toga obavlja i funkciju ginekologa-akušera.

Kapaciteti i Oprema

Kompanija “BOKSIT” a. d. Milići

Medicinski Centar

…Zdravlje Ispred Svega!