dr Mladen Gurdeljević

Otorinolaringolog
Dr Mladen Gurdeljević otorinolaringolog

Dr Mladen Gudeljević je jedan od specijalista otorinolaringologa kod kojeg možete zakazati pregled u našem specijalističkom centru.

Medicinski fakultet završio je u Novom Sadu, a specijalističke studije na Medicinskom fakultetu u Beogradu, Institut za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu hirurgiju. Zaposlen u Bolnici Zvornik.

Između ostalog obavljamo i sljedeće preglede iz oblasti otorinolaringologije:

  • Konsultativni specijalistički pregledi
  • Audiometrija i timpanometrija
  • Liječenje poremećaja sluha i bolesti centra za ravnotežu
  • Ambulantne hirurške intervencije (skidanje bradavica, mladeža, izraštaja sa kože lica i glave, skidanje polipa iz nosa, usta i grla…)
  • Davanje nalaza i mišljenja za ocjenu sposobnosti i invalidnosti

Zakažite pregled

Ukoliko želite da zakažete pregeld kod otorinolaringologa dr Mladena Gurdeljevića možete to učiniti tako što ćete popuniti jednostavni kontakt formular koji se nalazi ispod. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite da nam pošaljete bilo kakvu poruku vezanu za ovog ljekara i preglede koje on obavlja, upišite ih u polje “Vaša poruka”. Nakon toga mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i obavjestiti vas o tačnom terminu vašeg pregleda.
    Ukoliko imate tegobe koje upućuju na neku od bolesti uha, grla ili nosa savjetujemo vam da obavite pregled kod naših specijalista otorinolaringologa. Na stranici Otorinolaringologija možete pročitati više o uslugama koje nudimo iz ove oblasti medicine, te zakazati pregled putem interneta popunjavanjem jednostavnog kontakt formulara.