prof. dr Božina Radević

Opšti i vaskularni hirurg

Prof. dr Božina Radević je vrhunski stručnjak iz oblasti opšte i vaskularne hirurgije, savjetnik za zdravstvo u Kompaniji “Boksit” a.d. Milići  i vrši stručni nadzor rada Centra.

Ekspert u struci s velikim iskustvom u rukovođenju u zdravstvu i iskazanim organizacionim sposobnostima. Učesnik je u programu osnivanja Specijalističkog medicinskog centra od nastanka ideje do njene realizacije.

Rukovodilac programa transplatacije u Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje i realizator prvih transplatacija jetre u Srbiji.

Redovni profesor hirurgije na Medicinskom fakultetu u Beogradu i šef nastavne baze hirurgije na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje.

Autor je tri i koautor u pet knjiga iz oblasti medicine. Objavio je više od 200 stručnih i naučnih radova. Član je nekoliko domaćih i inostranih profesionalnih specijalističkih i subspecijalističkih udruženja. 1985 god. redovni profesor hirurgije i šef katedre hirurgije – Medicinski fakultet Tuzla. 1989-1993 god. direktor Hirurške klinike Kliničkog centra Tuzla.

Zakažite pregled

Ukoliko želite da zakažete pregeld kod opšteg i vaskularnog hirurga prof. dr Božine Radevića možete to učiniti tako što ćete popuniti jednostavni kontakt formular koji se nalazi ispod. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite da nam pošaljete bilo kakvu poruku vezanu za ovog ljekara i preglede koje on obavlja, upišite ih u polje “Vaša poruka”. Nakon toga mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i obavjestiti vas o tačnom terminu vašeg pregleda.
    Sve informacije o pregledima koje nudimo iz oblasti vaskularne hirurgije možete naći na stranici Vaskularna hirurgija, a popunjavanjem jednostavnog kontakt formulara možete zakazati pregled putem interneta.