Dolazak neurohirurga – Prim. dr sci med. Miljan Mihajlović

Dolazak neurohirurga – Prim. dr sci med. Miljan Mihajlović

Dr Mihajlović će ubuduće dolaziti jednom mjesečno, tako da možete obezbijediti svoj termin i ranijeg datuma, a tačan datum dolaska biće istaknut u Rasporedu rada specijalista, koji se redovno, početkom sedmice, objavljuje na sajtovima (boksit-zdravlje.com i ad-boksit.com

Za zakazivanje pregleda i dodatne informacije broj telefona je: 056 490 246 ili 065 518 509.

Dr Mihajlović je specijalista neurohirurgije, s dugogodišnjim iskustvom u radu sa djecom i odraslima. U svojoj radnoj karijeri liječio razna stanja i oboljenja, a samo neka od njih su povrede mozga i kičme, aneurizmi, blokirane arterije, hroničan bol u donjem delu leđa, urođeni defekti, tumori na mozgu i kičmenoj moždini i problemi s perifernim nervima. Obavio je niz operacija kičme, sindroma karpalnog tunela i uklanjanja tumora na mozgu. Čuven je po svojoj posvećenosti i visokoj stručnosti koju pokazuje pri svakom pregledu, a pri intervencijama koje obavlja dr Mihajlović pokazuje izuzetnu preciznost. Omiljen je kako među odraslim, tako i među najmlađim pacijentima, koji se nerijetko vraćaju upravo njemu i biraju ga za svog ljekara.

Svakodnevno se trudimo da održimo nivo zdravstvene zaštite, sarađujući sa timom vrhunskih stručnjaka najprestižnijih klinika, koji pružaju pouzdane i kvalitetne medicinske usluge.

Vaš Medicinski centar “Boksit”