Otvaranje hirurškog bloka i porodilišta

U subotu 22.07.2017. godine u okviru Specijalističkog medicinskog centra Kompanije “BOKSIT” a.d. Milići u rad će biti puštena specijalna bolnica iz hirurških oblasti i porodilište. Riječ je o savremenom hirurškom bloku i porodilištu koji će značajno unaprijediti nivo zdravstvene zaštite stanovništva regije Birač i šire.
Otvaranje hirurskog bloka i porodilista Specijalisticki medicinski centar
Svečano otvaranje će biti upriličeno u okviru obilježavanja Dana Kompanije (20. juli 2017. godine) koji će biti obilježen 22.07.2017. godine, od 13:00 časova, sa sljedećim programom:
– Otvaranje Specijalističkog medicinskog centra (hirurški blok i porodilište),
– Otvaranje Kružnog toka – Investitor “Putevi Republike Srpske” i Kompanija “Boksit” a.d. Milići,
– Polaganje kamena temeljca za stambeni objekat.
U okviru hirurškog bloka na raspolaganju će biti dvije operacione sale i tri komforno opremljene sobe za pacijente sa pratećim sadržajem koji će im oporavak učiniti što bržim i lagodnijim. Hirurške intervencije vršiće vrhunski stručnjaci, profesori medicine sa VMA i uglednih beogradskih klinika.
Porodilište će raspolagati kompletnim sadržajem i osobljem potrebnim za vođenje trudnoće, obavljanje porođaja i postporođajni oporavak i njegu. S obzirom da rođenje djeteta predstavlja jedan od najvažnijih događaja u životu svake majke, pobrinućemo se da budemo tu uz vas u toku svake faze, od začeća pa do povratka kući sa novim članom porodice.